instrumentbræt med kort.jpg

Udvikling af ProTravel

Hvorfor har vi udviklet ProTravel? Fordi den ultimative rejseoplevelse langt hen ad vejen er kendetegnet ved at hele processen omkring rejsen forløber nemt og fejlfrit - både for rejsearrangøren og for kunden.

Så da tre rejsebureauer, som ønskede sig et system, der flyttede fokus fra administration til kunderne, kontaktede os, sprang vi straks til.

En blanding af indgående kendskab til branchens udfordringer og behov samt en solidt forankret teknisk viden er din garanti for, at proTravel kan løse dine administrative udfordringer.

Vi forstår behovet i rejsebranchen for at gøre noget ekstra for kunderne - for vi har det på samme måde.

 

Administrative behov i en niche

Rejsebranchen er i særlig høj grad kendt for at ville yde noget ekstra for sine kunder.

Vi har samme tilgang til dig og dine behov. Derfor er ProTravel et konkurrencedygtigt og prisvenligt online bookingsystem, som passer til både små og mellemstore rejsearrangører.

Du finder allerede en høj grad af fleksibilitet og mange dynamiske funktioner i ProTravel. De imødekommer de mange forskellige nicher i rejsebranchen, og det enkelte bureaus krav om at udbyde netop deres unikke produkter.

 

Den fortsatte udvikling af proTravel er brugerdrevet

Du kan altid komme med idéer. Vi drømmer nemlig om at vokse med vores kunder, så når du får brug for nye funktioner, bygger vi dem til dig - og dine kolleger i branchen. 

Den udfordring, du står med, er der ganske givet andre, som også bokser med. Derfor bærer alle brugere af ProTravel prisen for løsningen i fællesskab.

Du vinder - og det gør dine kolleger også.