ProTravel platformen.jpg

Introduktion til ProTravel

Hvad er ProTravel?

ProTravel er et administrations- og bookingsystem udviklet af virksomheden ProCore. Systemet er udviklet til at hjælpe små og mellemstore rejsebureauer med at administrere deres rejser på en nem og tidsbesparende måde.

Systemet henter oplysningerne fra et indlejret bookingsystem, der integreres på bureauets hjemmeside. Det giver de besøgende mulighed for at bestille deres rejser online. 

Historien bag

I 2008 blev vi kontaktet af et rejsebureau, der havde brug for et samlet system til at skabe overblik over online bestillinger, som de indtil videre administrerede manuelt i Excel og på mange små lister.

Vores nysgerrighed blev vakt, og ikke lang tid efter kom rejsebureauet tilbage med to andre selskaber, som havde samme drøm om et system, der kunne gøre hverdagen lettere. Sammen definerede vi kernefunktionerne, som skulle opfylde bureauernes behov.

Det blev til første udgave af ProTravel. Systemet er siden blevet udviklet i takt med, at vi har fået flere brugere, der har bidraget med gode idéer til forbedringer. 

Et konkurrencedygtigt nicheprodukt

Vi oplever gang på gang, at det er vanskeligt for nystartede og små rejsebureauer at finde en platform, der kobler administration af rejser med kundeoplevelsen. Der har simpelthen manglet en gennemtænkt løsning, som er baseret på brugernes oplevelse og behov. 

Det vil vi gøre op med. 

Med ProTravel kan vi servicere både nystartede, såvel som etablerede rejseselskaber ved enten at tilbyde et system til at håndtere deres rejser eller udskifte et mangelfuldt system. Sammenlignet med de sparsomme alternativer på markedet er vi konkurrencedygtige på både pris og kvalitet. 

Et fremtidssikret bookingsystem

Firmaet bag ProTravel har knap 20 års erfaring med udvikling af forretningskritiske løsninger. Vi ved, hvordan man teknisk bygger det rigtige fundament til at drive et fremtidssikret bookingsystem. 

Vi gør meget ud af, at du føler dig tryg hos os. Derfor har vi også helt styr på vores tekniske setup i forhold til backup, oppe tid og hosting. Du har altid fuld adgang til alle dine data, også hvis vi en dag skal sige farvel.

 

Spar tid og penge