ProTravel platformen.jpg

Introduktion til ProTravel

I ProTravel er der ikke langt fra tanke til handling.

Med ganske få klik kan du opbygge dit produkt, lægge et bestillingslink online på din hjemmeside, få bookingen i hus og færdiggøre faktura og rejsedokumenter til kunden.

 

Test dig selv og dit rejsebureau

Det eneste du skal er at besvare de her spørgsmål:

  • Har du informationer om dine rejser og bestillinger liggende flere forskellige steder?
  • Har du oplevet at overskride en deadline for bestilling af flysæder?
  • Har du stået med en overbooking på et hotel?
  • Har du haft en kunde, som har modtaget en forkert faktura eller en informationsmail med en andens navn?
  • Har du haft en kunde, som ikke har modtaget sine rejsedokumenter?

Svarede du ja til bare ét af spørgsmålene? Så kan du spare både penge og bekymringer med ProTravel.

 

Bevar overblikket

ProTravel er et standardsystem specifikt udviklet til små og mellemstore rejsebureauer, hvor meget administration ligger hos én eller få medarbejdere.

Du kan ikke helt undgå den administrative del af arbejdet, men du kan få mere tid til at arbejde med dine kunder og dine rejser. 

ProTravel er et 100 % webbaseret system og kan tilpasses, så det matcher behovet i netop dit rejsebureau. ProTravel gør det nemmere for dig at håndtere al den administration, der er forbundet med at være rejsearrangør. 

Minimér dine administrative opgaver med ProTravel. Du får adgang til en række funktioner, der frigiver tid i hverdagen, så du kan fokusere på dine kunder og give dem værdifulde rejseoplevelser.

 

Benyt dig af en brugerdrevet brancheløsning

Udviklingen af ProTravel er 100% brugerdrevet.

Det er med andre ord dig - og de andre brugere - der leverer information om, hvordan funktionaliteten kan forbedres og udvikles. Det giver også dig mulighed for at byde ind med elementer, som du ønsker i systemet. Sammen sørger brugerne for, at ProTravel bliver endnu bedre, og dit arbejde bliver endnu nemmere. 

 

Et fremtidssikret bookingsystem

Firmaet bag ProTravel har knap 20 års erfaring med udvikling af forretningskritiske løsninger. Vi ved, hvordan man teknisk bygger det rigtige fundament til at drive et fremtidssikret bookingsystem. 

Vi gør meget ud af, at du føler dig tryg hos os. Derfor har vi også helt styr på vores tekniske setup i forhold til backup, oppe tid og hosting. Du har altid fuld adgang til alle dine data, også hvis vi en dag skal sige farvel.

Velkommen til ProTravel.