Rejsebureauernes IT-partner

Vi leverer IT-løsninger til små og mellemstore rejsebureauer.

ProTravel er et brugervenligt system, der muliggør online bestilling og bedre administration af rejserne. Integrer ProTravel på din nuværende hjemmeside, eller kombiner den med en skræddersyet og professionel hjemmeside.

rejsende.jpg

Optimér din hjemmeside

Har du brug for en ny hjemmeside til at præsentere dine rejser for potentielle kunder, eller vil du give din eksisterende hjemmeside et løft med et unikt udtryk? 

Uanset hvad du har brug for, kan vi hjælpe. Vi er eksperter i at udvikle professionelle hjemmesider til alt fra nystartede til større rejseselskaber.

Overvejer du allerede ProTravel, vil vores hjemmesider være et naturligt supplement til systemet.

planlægning af rejse.jpg

Granada Kulturrejser

ProTravel er praktisk og tidsbesparende. Jeg vil også sige, at det er forholdsvis nemt at komme ind. Det er lavet til os, der har mindre rejsebureauer, så det er ikke et kæmpe system. Derfor passer det som fod i hose til vores bureau med vores behov for at få et nutidigt arbejdsredskab, der hurtigt får vore kunder lagt ind i vores kundedatabase, faktureret og ekspederet . Jeg kan se, at ProTravel følger med udviklingen. Vi kan varmt anbefale systemet!.

Pia Köllner og Henrik Kidmose, indehavere af Granada Kulturrejser

Hermann Golf Tours

"Jeg er så glad for at arbejde med Procore's systemer. Det er let og enkelt at arbejde med deres web system som er bygget op i moduler med stor fleksibilitet, og hvis jeg har en ændring tager det mig få minutter af min værdifulde salgstid at ændre billeder, tekster og priser. Jeg ser frem til nye opdateringer og samarbejde med Procore fremover, som jeg kun varmt kan anbefale".

Peter Hermann, Partner i Hermann Golf Tours

Zen Luxury Travels

ProTravel er både til rejsebureauer, som har grupperejser og dem, der har med enkeltrejser at gøre. Vi bruger det til begge dele. Generelt er ProTravel simpelthen et supergodt system til mindre rejsebureauer.

De er hurtige til at svare og opsætter det, vi har ønsket. Kundeservicen er rigtig fin. I sidste uge havde jeg et telefonmøde med Stine, hvor vi kom til bunds i nogle ting, så indtil videre er vi tilfredse med samarbejdet.

Pernille Gøth, Coordinator hos Zen Luxury Travels

Funktioner

Når du køber ProTravel, får du et dynamisk og let tilgængeligt system, hvor alle funktioner kan tilpasses arbejdsgangene i dit rejsebureau. Du kan fx anvende onlinebestilling, den intelligente kalender, fakturering eller opsætning af rejsedokumenter til at spare tid og undgå fejl i den daglige administration af dine rejser.