ProTravel.jpg

Kommende funktioner

Kommende funktioner

Allotment

Har du brug for at holde styr på antal deltagere på en bestilling, så din allotment på flyet matcher aktuelle bestillinger på rejsen?

Eller har du brug for at lukke for tilgangen til rejsen, når alle hotelværelser er booket?

Med en kommende funktion til styring af allotment på rejsen, kan du sikre økonomien på rejsen og samtidig pleje dine relationer med samarbejdspartnere og kunder.

Forventet online: medio maj 2021

Idékatalog til udvikling i 2021

Forespørgsler

Med forespørgsler gør vi det muligt, at din kunde kan henvende sig angående et produkt, uden de reelt køber det. På den måde kan du få flere potentielle købere ind i ProTravel, som du efter dialog kan sælge en rejse til.

Forventet online: 2. kvartal 2021

Snippets

Når du skriver dokumenter, som du skal sende til din kunde, kommer du ofte til at skrive det samme i flere forskellige mails. 

Med snippets gør vi det lettere at skrive dokumenterne, da du kan få ProTravel til at huske dine sætninger og indlæg. På den måde bliver det lettere at skrive individuelle dokumenter til den enkelte kunde, men som er bygget på et katalog af indlæg.

Forventet online: 2021

Har du en idé

Hvad kunne du drømme om, at ProTravel kan tilbyde dig?

Skriv til os. Så kan vi sammen tage en dialog om, hvordan vi kan få din funktion online. ProTravel bygger på dialog med vores kunder, og vi er glade for enhver henvendelse.

mail@protravel.dk