ProTravel.jpg

Kommende funktioner

Automatiseret mailudsendelse

Vi gør det endnu nemmere at få sendt mails til enkeltpersoner eller grupper ved at gøre det muligt at opsætte en mail - og bede ProTravel om at sende den på et givent tidspunkt i fremtiden. Uden at skulle huske på det.

Forventet online: 4. kvartal 2023

Kostpriser og margin

Vi gør det muligt oprette priskataloger på f.eks. indkvartering, udflugter og andre tilvalg fra dine leverandører, så det bliver muligt at se kostpriser på dine rejser. Og sikre at du får den margin, som du tilstræber.

Forventet online: 1. kvartal 2024

Snippets

Når du skriver dokumenter, som du skal sende til din kunde, kommer du ofte til at skrive det samme i flere forskellige mails eller dokumenter. 

Med snippets kan du via ProTravel kan fremsøge tekstafsnit til f.eks. dagsprogram og hurtigt sammenstykke en mail eller dokument ud fra tekster, du tidligere har skrevet. På den måde bliver det lettere at skrive individuelle og personlige dokumenter til den enkelte kunde, men som er bygget på et katalog af indlæg - og dermed med færre fejl end ved f.eks. at forsøge at tilpasse et større færdigt dokument.

Forventet online: 1. kvartal 2024

Har du en idé

Hvad kunne du drømme om, at ProTravel kan tilbyde dig?

Skriv til os. Så kan vi sammen tage en dialog om, hvordan vi kan få din funktion online. ProTravel bygger på dialog med vores kunder, og vi er glade for enhver henvendelse.

 

 

Skriv til os på mail@protravel.dk