alexey-marchenko-374083-unsplash.jpg

Skil dig ud med et unikt design

Har du brug for et helt særligt udtryk eller specielle funktioner på din hjemmeside? 

I en omskiftelig branche, som rejsebranchen, er det vigtigt at skille sig ud på nogle parametre. Måden, man præsenterer sin forretning på, er afgørende for, hvordan kunderne vælger, hvem de vil rejse med. Hvis du har noget ekstra at byde på, øges chancerne for, at kunden vender tilbage næste gang, der skal bestilles ferie. Og så er det, at det bliver skægt.

Dit behov og dit tempo

En specialdesignet hjemmeside er velegnet til dig, der er etableret i rejsebranchen. Du har sikkert allerede en hjemmeside, men den lever muligvis ikke op til dine ønsker. Med indgående kendskab til rejsebranchen rådgiver vi dig i valg af funktioner og design, så du får en personligt designet hjemmeside, der understøtter dit unikke brand.

Dine kunder og dine behov danner udgangspunktet for kvaliteten af vores løsning. Vi sætter os ind i den daglige drift i din virksomhed og behovene hos brugerne af hjemmesiden. Løsningen gør din hverdag smartere, lettere og mere effektiv.

I fællesskab brainstormer og analyserer vi os frem til en helstøbt løsning.
Det er op til dig, om løsningen skal implementeres i ét hug eller i etaper i takt med, at din forretning vokser. Det er vigtigt for os, at du hele tiden har det fulde overblik over mulighederne og økonomien i projektet. 

Professionelt og fleksibelt design

Vores hjemmesider er altid udviklet med tanke på brugerne. De er brugervenlige såvel som funktionsdygtige. Vi tager altid højde for, om vi kan spare dig for dyre licenser eller gøre tingene smartere. For at holde kvaliteten høj bygger vi din side i Umbraco CMS.

Vi har en erfaren back-end programmør, der gennemtænker løsningerne, så de fungerer i din hverdag, og selvfølgelig lever op til gældende lovgivning.

Vores front-end udvikler omsætter koden til et professionelt design, der afspejler identiteten og personligheden i din forretning og giver de besøgende på siden en god oplevelse. Siden lever naturligvis også op til Googles best practice i forhold til load tid og kryptering, og så er den mobil- og tabletvenlig. 

Designet af din side er fleksibelt, så skulle du få lyst til at udvide med flere funktioner, klarer vi også det.

Fordele ved en specialdesignet hjemmeside:

  • Unikt og professionelt design, der sender dig et par skridt foran konkurrenterne. 
  • Udvidede filter- og søgefunktioner af rejser, der letter brugervenligheden på siden
  • Mulighed for at præsentere et stort udvalg af rejser og turer på en overskuelig måde 
  • Integrationer, der får din hjemmeside til at tale sammen med de tredjeparter, du har brug for
  • Brugervenligt back-end program, der gør opdatering til en fornøjelse
  • Løbende support og rådgivning 

Bliv inspireret af Norsk Rejsebureaus specialdesignede hjemmeside

 

Norsk Rejsebureau

Et godt samarbejde bygger på tillid

Du kan være helt tryg ved at vælge os, når du skal bygge ny hjemmeside.

Virksomheden bag ProTravel, ProCore, har i mange år haft erfaring med at bygge omfattende hjemmesider for kunder i mange forskellige brancher. Udover hjemmesider er vi vant til at udtænke forretningskritiske løsninger, og vi har siden 2002 bygget utallige integrationer og software. Se et udpluk af vores kunder her.

Selvom vi har jongleret med koder og design i mange år er vi ikke større end, at vi kender navnene på alle vores kunder, og reagerer nysgerrigt og hurtigt på henvendelser og nye projekter. 

Læs mere om, hvad vi ellers kan tilbyde af tjenester her

Du er altid velkommen til at ringe til os på 82 138 138 for at høre mere om udvikling af en ny, skræddersyet hjemmeside til dit bureau.