Et produkt udviklet af ProCore ApS.

Aktører

Vores nye version af ProTravel er udviklet i tæt samarbejde med en håndfuld aktører fra branchen. Derudover har vi løbende været i kontakt med mere end 100 rejsebureauer, der alle har givet os input til udviklingen.

Den fortsatte udvikling er baseret på vores kunders ønsker, så du får de funktioner, du har brug for i administrationen. Kontakt os for at høre mere! 

Udvalgte udtalelser

"Derfor passer det som fod i hose til vores bureau med vores behov for at få et nutidigt arbejdsredskab, der hurtigt får vore kunder lagt ind i vores kundedatabase, faktureret og ekspederet . Vi kan varmt anbefale systemet!"  
Pia Köllner og Henrik Kidmose, indehavere af Granada Kulturrejser
 

 Hermann Logo

"Jeg er så glad for at arbejde med Procore's systemer. Det er let og enkelt at arbejde med deres web system som er bygget op i moduler med stor fleksibilitet, og hvis jeg har en ændring tager det mig få minutter af min værdifulde salgstid at ændre billeder, tekster og priser. Jeg ser frem til nye opdateringer og samarbejde med Procore fremover, som jeg kun varmt kan anbefale."
Peter Hermann, Partner i Hermann Golf Tours
ProTravel: Rejsebureau bookning system
ProTravel - The Friendly Travel Management System

Lyshøjen 2 · 8520 Lystrup · Tlf.: 40 22 43 43 · mail@protravel.dk

ProCore blev etableret i 2002 af Morten Kragh Jensen, som er direktør og seniorudvikler.

Virksomheden adskiller sig markant fra andre softwarevirksomheder, fordi vores kernekompetence i mere end 15 år har været at levere kundespecifik software - systemer udelukkende baseret på kundens ønsker og behov. Vi udvikler altid ud fra et grundigt forretningskendskab og med en dyb forståelse for at effektivisere administrative rutiner.

Du kan finde mere information om vores ydelser og referencer på procore.dk