Et produkt udviklet af ProCore ApS.

Om os

Vi har unikke kernekompetencer:

ProCore ApS - har i mere end et årti arbejdet med kundespecifik systemudvikling. Vores udviklere har et stærkt teknisk fundament samt et naturligt fokus på detaljer og brugervenlighed. Vores løsninger baserer sig altid på en dyb forretningsforståelse og et klart mål om at effektivisere administrative rutiner.

For dig betyder det, at vi kan håndtere alle forespørgsler omkring systemet og har forståelse for de behov, der måtte være i din forretning.

Stine Terkildsen - har 8 års erfaring som rejsekonsulent og kender mange af rejsebranchens arbejdsgange. Hun har i den tid også deltaget i implementeringen af et nyt system og forstår de udfordringer, der naturligt følger med i kølvandet på en større it-omvæltning.

For dig betyder det, at du altid vil få venlig og relevant betjening i forbindelse med ProTravel, da det er Stine, der står for oplæring og support.

Om udviklingen af ProTravel

Hvorfor har vi udviklet ProTravel? Fordi vi mener, at den ultimative rejseoplevelse langt hen ad vejen er kendetegnet ved, at forløbet før, under og efter er let og tilgængeligt - både for rejsearrangøren og for kunden.

Så da vi blev kontaktet af tre rejsebureauer, som ønskede sig et system der flyttede fokus fra administration til kunderne, sprang vi straks til. En blanding af indgående kendskab til branchens udfordringer og behov samt en solidt forankret teknisk viden er din garanti for, at proTravel kan løse dine administrative udfordringer.

Vi forstår behovet i rejsebranchen for at gøre noget ekstra for kunderne - for vi har det på samme måde.

 

Administrative behov i en niche

I dag tilbyder vi et konkurrencedygtigt online bookingsystem til små og mellemstore rejsearrangører. Men vi er ikke færdige med at udvikle - det bliver vi nok aldrig.

Det er visionen at dække ethvert administrativt behov i en niche, der er kendt for at yde noget ekstra for sine kunder. Det betyder, at vi er meget lydhøre over for dine behov og ønsker.

Når du er kunde hos ProTravel, er du med til at præge udviklingen af systemet - og på den måde fremtidssikre dit rejsebureau. Se også mere om din rolle under menupunktet Nyheder.

ProTravel: Rejsebureau bookning system
ProTravel - The Friendly Travel Management System

Lyshøjen 2 · 8520 Lystrup · Tlf.: 40 22 43 43 · mail@protravel.dk

ProCore blev etableret i 2002 af Morten Kragh Jensen, som er direktør og seniorudvikler.

Virksomheden adskiller sig markant fra andre softwarevirksomheder, fordi vores kernekompetence i mere end 15 år har været at levere kundespecifik software - systemer udelukkende baseret på kundens ønsker og behov. Vi udvikler altid ud fra et grundigt forretningskendskab og med en dyb forståelse for at effektivisere administrative rutiner.

Du kan finde mere information om vores ydelser og referencer på procore.dk