Et produkt udviklet af ProCore ApS.

Effektivitet

ProTravel letter den daglige administration i dit rejsebureau. Med systemet kan du fakturere, sende rejsedokumenter, hente lister og meget mere - så du kan bruge mindre tid på administration og mere tid på rejser og kunder.

Se flere funktioner

Altid online

Med ProTravel får dine kunder mulighed for at bestille rejser online via din hjemmeside - så har dit rejsebureau altid åbent, når kunden vil bestille.

Se mere om ProTravel

Fleksibilitet

Der er mange forskellige funktioner i ProTravel, og du bestemmer, hvilke der passer til dit rejsebureau. Desuden er systemet på nettet - så hvor og hvornår du benytter det, er dit valg.

Klik her og se priser

Fuld løsning

Der er fokus på kunde og brugervenlighed i ProTravel - og du kan få den fulde løsning hos os: Administration i ProTravel, integration til økonomistyring og en responsiv hjemmeside - så du kan holde fokus på dine rejser og kunder.

Klik her og læs mere om UTravel

Fokus på kunderne

Som rejsearrangør er du helt sikkert vant til at have kunden i fokus. Det er vi også - derfor har vi udviklet et system til administration, så du får tid til mere...

Læs mere

Fremtidens rejsebureau

ProTravel integreres i rejsebureauets hjemmeside, så både du og dine kunder bestiller rejser online - hurtigt og enkelt. Tid sparet er penge tjent...

Læs mere

Effektive arbejdsgange

Med ProTravel kan du oprette rejser, gennemføre bestillinger og fakturere - alt i én og samme procedure. Nu er det slut med dobbeltarbejde...

Læs mere

8 ÅRS ERFARING

Stine Terkildsen, som står for oplæring og support i ProTravel, har 8 års erfaring fra rejsebranchen.

Granada Kulturrejser siger:

"Derfor passer det som fod i hose til vores bureau med vores behov for at få et nutidigt arbejdsredskab, der hurtigt får vore kunder lagt ind i vores kundedatabase, faktureret og ekspederet . Vi kan varmt anbefale systemet!"

ProTravel: Rejsebureau bookning system
ProTravel - The Friendly Travel Management System

Lyshøjen 2 · 8520 Lystrup · Tlf.: 40 22 43 43 · mail@protravel.dk

ProCore blev etableret i 2002 af Morten Kragh Jensen, som er direktør og seniorudvikler.

Virksomheden adskiller sig markant fra andre softwarevirksomheder, fordi vores kernekompetence i mere end 15 år har været at levere kundespecifik software - systemer udelukkende baseret på kundens ønsker og behov. Vi udvikler altid ud fra et grundigt forretningskendskab og med en dyb forståelse for at effektivisere administrative rutiner.

Du kan finde mere information om vores ydelser og referencer på procore.dk