Et produkt udviklet af ProCore ApS.

Dine fordele

Der er mange administrative fordele ved at benytte ProTRAVEL. Her nævner vi et par stykker:

 • ProTravel samler bestilling, administration og fakturering, så du undgår dobbeltarbejde.
 • Du har adgang til ProTravel, uanset hvor du er.
 • ProTravel er webbaseret og kræver ingen installation.
 • Dine kunder kan bestille rejser på din hjemmesiden.
 • Du kan sende mails til kunderne med bekræftelse, faktura, rejsedokumenter m.m.
 • Udskriv relevante lister til flyselskaber, hoteller og deltagere.
 • ProTravel er brugervenligt for både dig og dine kunder - prøv det under "Funktioner".
 • Du kommer godt i gang med grundig undervisning i brugen af systemet og efterfølgende support.

Dine kunder og dine rejser

Det er menneskeligt at fejle. Men det kan have uforudsete omkostninger for dig. Derfor kan du med fordel stille dig selv følgende spørgsmål - og svare helt ærligt:

 • Har du informationer om dine rejsebestillinger liggende flere steder?
 • Har du oplevet at overskride en deadline for bestilling af flysæder?
 • Har du stået med en overbooking på et hotelværelse?
 • Har du haft en kunde, som har modtaget en forkert faktura eller informationsmail med en andens navn?
 • Har du haft en kunde, som ikke har modtaget sine rejsedokumenter?

 

Kan ProTRAVEL gøre en forskel for dig?

Med ProTRAVEL kan du undgå disse situationer i administrationen af kunderne - og samtidig få et samlet system, der indeholder alle de administrative funktioner, du har brug for.

Når du vælger ProTravel, får du et komplet webbaseret system. Der er mange facetter i systemet, der kan tilpasses behovet i dit rejsebureau og håndtere al den administration, der er forbundet med at være rejsearrangør.

Du kan hurtigt optimere din administration, kundeservice og lette dit eget arbejde. Du behøver heller ikke tænke på backup - det er inkluderet i prisen.

 

Bevar overblikket

ProTravel er et standardsystem specifikt udviklet til små og mellemstore rejsebureauer - hvor meget administration ligger hos en eller få medarbejdere.

Du kan ikke helt undgå den administrative del af arbejdet. Men du kan få mere tid til at arbejde med dine kunder og dine rejser, hvis du vælger et system, der samler alle aktiviteter omkring din kundebetjening på et sted.

Du har overblik over hele rejsens forløbet: fra oprettelse og publicering på din hjemmeside, når kunderne bestiller rejsen, og til de er vel hjemme igen. Så ProTravel er mere end bare et simpelt bookingsystem – du får overblik over din administration, dine relationer til kunderne og de økonomiske aktiviteter i dit rejsebureau. Samtidig kræver systemet ingen installation, så du kan altid komme på det, også selv om du ikke sidder på kontoret.

I realiteten gælder det jo om, at du beskæftiger dig med det, du brænder for - og lader administrationen være så let som mulig.

 

Kunderne i fokus

ProTravel giver dig mulighed for at minimere administrationen i dit rejsebureau gennem en lang række funktioner, der medvirker til at frigive tid i hverdagen - så du kan fastholde fokus på kunderne og på at give dem værdifulde rejseoplevelser. 

 

Er dit rejsebureau online - er dine kunder?

Hvis du har overvejet at få tilknyttet et online bookingsystem, så dine kunder selv kan bestille rejser, behøver du ikke lede længere. ProTravel kan integreres direkte på rejsebureauets hjemmeside. Dermed kan dine kunder altid booke rejser online - og du kan følge med på sidelinjen. 

ProTravel: Rejsebureau bookning system
ProTravel - The Friendly Travel Management System

Lyshøjen 2 · 8520 Lystrup · Tlf.: 40 22 43 43 · mail@protravel.dk

ProCore blev etableret i 2002 af Morten Kragh Jensen, som er direktør og seniorudvikler.

Virksomheden adskiller sig markant fra andre softwarevirksomheder, fordi vores kernekompetence i mere end 15 år har været at levere kundespecifik software - systemer udelukkende baseret på kundens ønsker og behov. Vi udvikler altid ud fra et grundigt forretningskendskab og med en dyb forståelse for at effektivisere administrative rutiner.

Du kan finde mere information om vores ydelser og referencer på procore.dk